Direct contact: 071 40 60 475

Praktijkvoorbeelden

Verse hamburgers kaartenKaartprinters, software, cards en linten zijn bij Toonbankkaarten.nl via de webshop uit voorraad leverbaar. Bekijk hier ons assortiment speciaal samengesteld voor (vers)detailhandel / fresh-food markt.

De toonbankkaarten welke door Toonbankkaarten.nl geleverd worden, zijn gemaakt op het precieze formaat van een creditcard. Deze plastic cards bieden u voldoende ruimte voor de vitale informatie die u er op geplaatst wilt hebben zoals productnaam en prijsinfo. Ook zou uw logo de toonbankkaart compleet kunnen maken. Met dit creditcard formaat blijft de benodigde ruimte in de toonbank / vitrine tot een minimum beperkt. U start binnen no-time met het printen van uw eigen kaarten voor in uw winkel.

Bakkers kaartenBent u slager, heeft u een viswinkel, delicatessenzaak of anders maar u maakt gebruikt van een vitrine voor uw verswaren. Toonbankkaarten.nl levert speciaal voor de vershandel de apparatuur en benodigdheden waarmee u in eigen beheer prijskaartjes kunt maken. Uw huisstijl kan geheel gewaarborgd blijven daar u de prijskaartjes zelf kunt printen in het desgewenste lettertype. Er zijn diverse combinaties mogelijk voor wat betreft de kaartkleur en opdruk.

Vragen over de toonbankkaart mogelijkheden voor uw winkel? Neem gerust contact met ons op.

GA NAAR ONZE WEBSHOP

Webshop
>