Direct contact: 071 40 60 475

Kaarten

Gekleurde kaarten

Gekleurde kaarten

Onbedrukte gekleurde pasjes maken en bedrukken

Cardtho biedt gekleurde PVC kaarten, dubbelzijdig gelamineerd en geschikt voor alle Evolis cardprinters. Bij deze gekleurde pasjes is ook de kern in de desbetreffende kleur. De kaarten zijn standaard verpakt per 500 stuks.

Meer info

Blanco kaarten

Cardtho levert blanco pvc kaarten om perfect op te printen. Ze zijn vlak en zorgen ervoor dat ze perfect onder de printkop kunnen doorschuiven, waardoor de beschadiging van de printkop tot een minimum wordt beperkt. Qua kleurstelling zijn ze zo gekozen dat een kleuren print er perfect op uitkomt en ook de barcodes zijn hierdoor perfect te scannen.

Meer info

Bibliotheek passen

Cardtho heeft – middels moederbedrijf Kortho – het Certificeringstraject voor de Nationale Bibliotheekkaart met succes afgerond en mag zich dan ook leverancier noemen van bibliotheek passen. Kortho is hierdoor gerechtigd om de officiële Nationale Bibliotheekkaart te produceren, de RFID-chip te encoderen en deze te leveren aan Bibliotheken.

De Nationale Bibliotheekkaart is een geprefabriceerde kwaliteitskaart op creditcard formaat (ISO 7810-3) voorzien van een offsetbedrukking. Ten grondslag aan de ontwikkeling van de Nationale Bibliotheekpas lagen een aantal strikte uitgangspunten. Met deze uitgangspunten is van de Nationale Bibliotheekkaart een haalbare kaart gemaakt.

Meer info

Voorbedrukte plastic kaarten

Voorbedrukte plastic kaarten drukken

Als importeur van Evolis-Cardprinters levert Cardtho voorbedrukte kunststof (plastic) kaarten (offset onder laminaat) tegen concurrerende prijzen. Sla twee vliegen in éen klap door bij Cardtho een kaartprinter te bestellen waarmee u deze plastic voorbedrukte kaarten kunt bedrukken.

Meer info

RFID & Smartcards

RFid kaart

RFID kaarten

Cardtho levert desgewenst RFID kaarten. Dit zijn plastic kaarten die uitgerust worden met een geïntegreerde antenne en een aangehechte microprocessor chip.

Meer info

GA NAAR ONZE WEBSHOP

Webshop
>