Direct contact: 071 40 60 475

Cardprinters

Hieronder treft u een overzicht van de kaartprinters (ook wel cardprinters) die Cardtho kan leveren. Elke kaartprinter beschikt over zijn eigen specifieke eigenschappen en functionaliteiten. Bekijk welke cardprinter het beste bij uw onderneming, vereniging en/of wensen past en neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u meer informatie of een gepast advies wenst.

Wanneer u niet de kaartprinter kan vinden die past op uw specifieke wens, dan helpt een van de Cardtho medewerkers u graag de passende cardprinter te vinden voor uw kaarten (oplossing). Doordat wij een wereldwijd werkende ontwikkelaar en producent van merk- en codeersystemen voor het identificeren van goederen(stromen) en producten zijn wij meer dan in staat  u een gedegen advies te geven over de voor u best passende kaartprinter.

Let op: de Pebble 4, Dualys 3 en Tattoo 2 kaartprinters zijn niet meer leverbaar omdat deze vervangen zijn door hogere versies of vervangende printers. Wel zijn hier echter nog verbruiksartikelen voor verkrijgbaar. Indien vragen heeft over deze cardprinters, gelieve dan contact met ons op te nemen.

Tattoo2 Rewrite

Afdrukken op uw plastic kaarten … Steeds opnieuw en opnieuw!

Met de Tattoo Rewrite (Tattoo RW) biedt Cardtho u de ultieme oplossing voor het produceren van tijdelijke kaarten of het bijwerken van bestaande kaartafdrukken. De Tattoo RW is de ideale kaartprinter oplossing om kaarten binnen enkele seconden te bedrukken en te herdrukken.

Meer info

Zenius

Zenius: De nieuwe standaard in cardprinters

De Zenius kaartprinter is de beste oplossing voor afdrukken van hoge kwaliteit enkelzijdig (toegangs)kaarten, in zwart-wit of kleur, met de mogelijkheid tot het encoderen van de te bedrukken kaarten. Deze cardprinter biedt de mogelijkheid handmatig per kaart afdrukken te maken of enkelzijdig in een badge voor een verscheidenheid van toepassingen.

Meer info

Primacy

Primacy, de high-end printer voor het maken van de eenvoudigste tot de meest high-tech (betaal)kaart

De ultieme kaartprinter

Met de Primacy biedt Cardtho een high-end cardprinter die makkelijk is in gebruik, flexibel en snel.
Met de  geavanceerde optionele codeertechnologieën van Evolis, is de Primacy dé ideale oplossing voor het printen en coderen van (betaal)kaarten, ledenpassen en tegoedkaarten.

Meer info

Avansia

Avansia, de ultieme printer voor hoge resolutie kaarten

De Avansia heeft een zogenaamde retransfer technologie kaartprinter voor het printen van topkwaliteit kaarten. De Avansia is zeer robuust en biedt een hoge veiligheid kwaliteit voor kaartuitgifte.
Met de afgifte van meer dan 140 enkelzijdige kleuren kaarten per uur, is het een ideale kaartprinter voor de afdruk van middelgrote en grote hoeveelheden.
Meer info

Quantum2

De kracht van een gecentraliseerd systeem, de flexibiliteit van een desktop printer.

Quantum 2, Dé printer om de kaarten te printen en te personaliseren in grote hoeveelheden, is nu bij Cardtho beschikbaar in de laatste versie.

Meer info

Securion

Personaliseer en bescherm uw dubbelzijdige passen

Met de hoog geavanceerde Securion cardprinter van Cardtho is het mogelijk kaarten personaliseren en te beveiligen. Met een slim bedachte techniek is het mogelijk kaarten duurzaam te bedrukken als beveiligingspassen, streng beveiligde toegangscontrolepassen of fraude-proof ID-kaarten.

Meer info

Pebble4

Print elke soort pas enkelzijdig

De Pebble4 kaartprinter is de ideale oplossing om uw kaarten te drukken, per stuk of in batches. Deze cardprinter is geschikt voor elk type applicatie die enkelzijdig afdrukken van plastic kaarten vereist.

Let op: deze printer is niet meer leverbaar, wel zijn er nog verbruiksartikelen leverbaar. Neem contact op met één van de Cardtho medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Meer info

Dualys3

Personaliseer uw (magneetstrip) passen dubbelzijdig, per stuk of in series

Organisaties in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, banken, overheidsinstellingen en dienstverleners rekenen op de Dualys3 voor het uitgeven van passen.

Let op: deze printer is niet meer leverbaar, wel zijn er nog verbruiksartikelen leverbaar. Neem contact op met één van de Cardtho medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Meer info

Tattoo2

Personaliseer uw enkelzijdige plastic kaarten!

De Tattoo2 is de ideale oplossing voor het enkelzijdig bedrukken van plastic kaarten, individueel of in kleine oplage.

Let op: deze printer is niet meer leverbaar, wel zijn er nog verbruiksartikelen leverbaar. Neem contact op met één van de Cardtho medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Meer info

GA NAAR ONZE WEBSHOP

Webshop
>