Direct contact: 071 40 60 475

Cardprinters

Hieronder treft u een overzicht van de kaartprinters (ook wel cardprinters) die Cardtho kan leveren. Elke kaartprinter beschikt over zijn eigen specifieke eigenschappen en functionaliteiten. Bekijk welke cardprinter het beste bij uw onderneming, vereniging en/of wensen past en neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u meer informatie of een gepast advies wenst.

Wanneer u niet de kaartprinter kan vinden die past op uw specifieke wens, dan helpt een van de Cardtho medewerkers u graag de passende cardprinter te vinden voor uw kaarten (oplossing). Doordat wij een wereldwijd werkende ontwikkelaar en producent van merk- en codeersystemen voor het identificeren van goederen(stromen) en producten zijn wij meer dan in staat  u een gedegen advies te geven over de voor u best passende kaartprinter.

Let op: de Pebble 4, Dualys 3 en Tattoo 2 kaartprinters zijn niet meer leverbaar omdat deze vervangen zijn door hogere versies of vervangende printers. Wel zijn hier echter nog verbruiksartikelen voor verkrijgbaar. Indien vragen heeft over deze cardprinters, gelieve dan contact met ons op te nemen.

Agilia

Agilia Cardtho Evolis retransfer cardprinter

Retransfer Kaartprinter – hoogste printkwaliteit

Met de Agilia biedt Cardtho een printer met de hoogste printkwaliteit en veiligheid voor al uw kaarten, dankzij de 100% Made by Evolis-retransfertechnologie.

Nieuw in ons assortiment, vraag naar de mogelijkheden

Meer info

Tattoo2 Rewrite

Afdrukken op uw plastic kaarten … Steeds opnieuw en opnieuw!

Met de Tattoo Rewrite (Tattoo RW) biedt Cardtho u de ultieme oplossing voor het produceren van tijdelijke kaarten of het bijwerken van bestaande kaartafdrukken. De Tattoo RW is de ideale kaartprinter oplossing om kaarten binnen enkele seconden te bedrukken en te herdrukken.

Meer info

Zenius

Zenius: De nieuwe standaard in cardprinters

De Zenius kaartprinter is de beste oplossing voor afdrukken van hoge kwaliteit enkelzijdig (toegangs)kaarten, in zwart-wit of kleur, met de mogelijkheid tot het encoderen van de te bedrukken kaarten. Deze cardprinter biedt de mogelijkheid handmatig per kaart afdrukken te maken of enkelzijdig in een badge voor een verscheidenheid van toepassingen.

Meer info

Primacy

Primacy, de high-end printer voor het maken van de eenvoudigste tot de meest high-tech (betaal)kaart

De ultieme kaartprinter

Met de Primacy biedt Cardtho een high-end cardprinter die makkelijk is in gebruik, flexibel en snel.
Met de  geavanceerde optionele codeertechnologieën van Evolis, is de Primacy dé ideale oplossing voor het printen en coderen van (betaal)kaarten, ledenpassen en tegoedkaarten.

Meer info

Primacy2

primacy2 vooraanzicht kaartprinter cardtho

De krachtige kaartprinter om uw eigen kaarten te maken met een passend beveiligingsniveau

De ultieme kaartprinter 2.0

Met alle mogelijkheden van de Primacy 2 voldoet deze aan alle vereisten die je vandaag de dag mag verlangen van een kaartprinter. De Primacy 2 is op de toekomst voorbereid.

Meer info

Avansia

Avansia, de ultieme printer voor hoge resolutie kaarten

De Avansia heeft een zogenaamde retransfer technologie kaartprinter voor het printen van topkwaliteit kaarten. De Avansia is zeer robuust en biedt een hoge veiligheid kwaliteit voor kaartuitgifte.
Met de afgifte van meer dan 140 enkelzijdige kleuren kaarten per uur, is het een ideale kaartprinter voor de afdruk van middelgrote en grote hoeveelheden.
Meer info

Quantum2

De kracht van een gecentraliseerd systeem, de flexibiliteit van een desktop printer.

Quantum 2, Dé printer om de kaarten te printen en te personaliseren in grote hoeveelheden, is nu bij Cardtho beschikbaar in de laatste versie.

Meer info

Securion

Personaliseer en bescherm uw dubbelzijdige passen

Let op: deze printer is niet meer leverbaar, wel zijn er nog verbruiksartikelen leverbaar. Neem contact op met Cardtho en informeer naar de mogelijkheden.

Meer info

Pebble4

Print elke soort pas enkelzijdig

Let op: deze printer is niet meer leverbaar, wel zijn er nog verbruiksartikelen leverbaar. Neem contact op met één van de Cardtho medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Meer info

Dualys3

Personaliseer dubbelzijdig, per stuk of in series

Let op: deze printer is niet meer leverbaar, wel zijn er nog verbruiksartikelen leverbaar. Neem contact op met één van de Cardtho medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Meer info

Tattoo2

Personaliseer uw enkelzijdige plastic kaarten!

Let op: deze printer is niet meer leverbaar, wel zijn er nog verbruiksartikelen leverbaar. Neem contact op met één van de Cardtho medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Meer info

GA NAAR ONZE WEBSHOP

Webshop
>