Direct contact: 071 40 60 475

Aparte Badgy-websites online na introductie Badgy 100 en 200

De Badgy kaartprinter kende u al. Wij noemen het ook wel de complete print-terwijl-u-wacht oplossing. Eenvoudig te installeren, groot gebruiksgemak, compact en compatible met zowel Windows- als Mac-besturingssystemen.

Nieuw is het onderscheid in de zojuist geïntroduceerde Badgy 100 en 200.

 

badgy_200_pakketDe Badgy 100 is bij uitstek geschikt om enkelvoudige kaarten in creditcardformaat af te drukken. Een perfecte oplossing voor een beperkt budget, die u in staat stelt om gepersonaliseerde badges of visitekaartjes te maken met een afdruksnelheid van minder dan een minuut. Bij deze printer wordt de Evolis Badge Studio-software (standaard uitvoering) geleverd.

 

Met de Badgy 200 kunt u nog sneller printen en in grotere batches per keer. Bovendien biedt dit model edge-to-edge kwaliteit en ontvangt u de Plus-versie van de Evolis Badge Studio-software, waarmee u eenvoudig uw klantbestanden of artikelprijzen kunt importeren.

 

De Badgy-oplossing wordt geleverd met alle verbruiksmaterialen die u nodig hebt om te kunnen starten met het afdrukken van uw plastic kaarten ofwel badges. De lintcassette kan in een handomdraai worden geïnstalleerd. De Badgy detecteert het linttype en configureert zichzelf automatisch. U ontvangt bij uw Badgy een aantal lege witte kaarten en een kleurenprinter lint.

Ons assortiment bevat dunne- en dikke kaarten, en tevens zwart-wit linten voor zwart-wit afdrukken.

 

Met het kiezen voor een Badgy kaartprinter bespaart u tijd en kiest u voor kwaliteit. Het geeft ook toegang tot een breed scala van badge-ontwerpen voor bijvoorbeeld personeel-ID’s, studentkaarten, geschenkkaarten, lidmaatschapskaarten en nog veel meer.

U kunt het sjabloon dat bij u past gratis downloaden en het is mogelijk om te personaliseren!

 

Er valt eigenlijk zoveel te vertellen over onze Badgy-modellen dat we er aparte websites voor hebben gelanceerd.

Die vindt u via de volgende links:

www.badgy100.nl

www.badgy200.nl

Gepubliceerd op: 26 september 2014

GA NAAR ONZE WEBSHOP

Webshop
>