Direct contact: 071 40 60 475

Primacy: de beste printer nu nog beter

Sinds de introductie van de Primacy drie jaar geleden zijn er reeds meer dan 50.000 van deze printers op de markt gekomen, waarmee gezamenlijk ruim 500 miljoen kaarten zijn geprint.
De Primacy is in korte tijd de maatstaf geworden voor afdrukkwaliteit en modulariteit.

Evolis blijft doorontwikkelen met deze printer en introduceert een aantal nieuwe functies die de Primacy nog krachtiger en flexibeler maken, het gebruiksgemak verder verbeteren en zorgen voor extra veiligheid:

Low card level sensor

Het systeem detecteert het kaartniveau en geeft via een pop-up op de computer van de gebruiker een melding wanneer dit laag is. Zo hoeft u niet te wachten tot de invoer-hopper leeg is en produceert dus veel efficiënter!

UHF encoder

De Primacy stelt u nu in staat om kaarten te produceren die toegang geven tot een gebied, service of transport, zelfs als de pashouder zich op 30 meter afstand bevindt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan skipassen, toegangspassen voor bedrijven en vervoerspassen. In de printer is een multi-regionale UHF encoder geïnstalleerd met 2 verschillende frequenties: Americas FCC en Europa ETSI.

Extended printing resolution

Dankzij een uitbreiding van het geheugen en verbeterde printresolutie kunt u met de Primacy kaarten produceren die scherpere teksten en afbeeldingen met nog meer detail bevatten. Afdrukken in kleur en zwart-wit zijn nu mogelijk in 300×600 DPI.

KB-PRM1-142-ENG-A4_Rev_A0Update verification wizard

U krijgt een melding wanneer er een update is van drivers of firmware. Zo blijf u op de hoogte en profiteert u van de nieuwste verbeteringen van de Primacy.

Evolis Premium SDK

De gloednieuwe Premium Software Development Kit is gratis beschikbaar. Deze zorgt voor een eenvoudigere en snellere integratie van de Primacy in IT-systemen, waardoor toezicht op afstand mogelijk wordt.

 

Klik op afbeelding hiernaast voor de (Engelstalige) brochure over de nieuwe functies van de Primacy:

Gepubliceerd op: 26 juni 2015

GA NAAR ONZE WEBSHOP

Webshop
>