Direct contact: 071 40 60 475

Cardprinter huren

Een cardprinter huren? Evolis is uw partner!

Bent u op zoek naar een handige oplossing om bijvoorbeeld uw ledenpassen te produceren? Denk er dan eens aan om een cardprinter te huren. Een cardprinter huren is een efficiente oplossing wanneer u binnen uw bedrijf te maken krijgt met het printen van passen. Op de website evolis-nederland.nl kunt u heel gemakkelijk een kaartprinter huren.

voorbedrukt figuur1

U vind een totaal overzicht van de verschillende printers waardoor u precies kunt bekijken welke printer goed bij uw taak en bedrijf past. Zo kunt u kiezen voor de Evolis Avansia waar u per jaar meer dan 30000 kaarten kunt printen of voor het kleinere werk kiest u de Evolis Tattoo2 waarmee u 3000 kaarten per jaar print. Huurt u bij Evolis dan bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit.

 

voorbedrukt figuur 2

 

Evolis werkt met gecertificeerde servicemonteurs en een heus Evolis Repair Center. Ondervind u dus problemen met uw aparaat dan is het probleem binnen zeer korte tijd op een professionele manier verholpen.  Evolis-Nederland is uw partner op gebied van kaartprinters!

 

Natuurlijk is dit een hoop informatie en is het begrijpelijk dat u alles nog eens goed op een rijtje wilt zetten. Neem daarvoor dan ook contact op met een van de vriendelijke en behulpzame medewerkers van Evolis. Zij zullen met u afwegen wat u nodig heeft en hoe u deze vraag het best kan invullen met de producten. Met een uitgebreidere productkennis en vooral veel ervaring weet u zeker dat u eerlijk en degelijk geholpen wordt bij uw keuze voor een cardprinter. Kies dus voor een duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het printen van uw passen door een kaartprinter te huren bij Evolis.

 

Offerte ontvangen voor het huren van een cardprinter ontvangen?

Mail uw aanvraag naar evolis@kortho.nl  of bel: 07140 60 476

 

Eventueel geeft u een aantal wensen door zoals:

 

• Aantal kaarten dat u verwacht te gaan printen

• Welke printer heeft uw voorkeur

• Aantal printers dat u nodig heeft

• Periode voor de huur

 

 

Gepubliceerd op: 4 februari 2015

GA NAAR ONZE WEBSHOP

Webshop
>